Artkim Fuarcılık | PaintExpo Eurasia Istanbul 2023

Artkim Fuarcılık

artkimgroup

Bir Artkim Group kuruluşu olan Artkim Fuarcılık, 2006 yılında ilk organizasyonu ile fuarcılık sektöründe faaliyetlerine başlamış ve o yıldan bugüne kimya sektörüne uluslararası standartta 12 farklı ihtisas fuarı kazandırmış tecrübeli bir organizasyon şirketidir.

Artkim Fuarcılık yıllardır düzenlemiş olduğu spesifik ihtisas fuarları ile sektör profesyonellerinin ürünlerinin ve teknolojilerinin tanıtılmasına, yeni uluslararası pazarlara açılmaları ve ihracat değerlerini artırmalarını destekleme konusunda etkin bir rol oynamaktadır.

Düzenlenen başarılı organizasyonlar hem mevcut müşteri ilişkilerinin kuvvetlendirilmesi hem de ileriye yönelik temellerin atılabileceği yeni bağlantılar kurmalarına ortam sağlamakta ve kurulan iş bağlantıları iş hacmine dönüşerek ekonomiye önemli bir girdi sağlamaktadır.

Ulusal ve uluslararası arenada tanınan marka değeri yüksek fuarlar, yıllardır kimya ve alt sektörlerinin birleştirici gücü olarak faaliyet göstermektedir.

Sektörden aldığı güçle, gelişim ve yenilik adına çalışmalarını her zaman sürdüren Artkim, sektöre değer katma amacıyla yeni projeler geliştirmeye hız kesmeden devam etmektedir.

Ayrıntılı bilgi için: www.artkim.com.tr