Fuar | PaintExpo Eurasia Istanbul 2023

Fuar

Fuar Hakkında
PaintExpo Eurasia 2023 dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçi ve katılımcılarına 04-06 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.    

Katılımcı Listesi
Yurt içi ve yurt dışından PaintExpo Eurasia Fuarına katılan şirketlere ve bu şirketlerle ilgili fuar detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.    

Yerleşim Planı
Güncel yerleşim planını görmek ve stand rezervasyonu yapmak için sales@artkim.com.tr adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.    

Sergilenecek Ürün Grupları
Sıvı Boya, Toz Boya, Rulo Sac Boyama Sistemleri ve Ekipmanları, Uygulama Sistemleri ve Boya Tabancaları, Sıvı Boyalar ve Toz Boyalar Otomasyon ve Konveyör Teknolojileri, Temizlik ve Ön İşlem Kurutma ve Kürleme, Çevre Teknolojisi, Hava Tedarik ve Egzoz Hava Arıtma, Su Arıtma, Geri Dönüşüm ve Bertaraf Aksesuarlar (Kaplama Materyalleri ve Sistemleri, Boya Askıları, Filtreler, Pompalar) Ölçüm ve Test Teknolojileri, Kalite Güvence Boya Çıkarma, Kurum Dışı Boyama Desteği (Fason Boyama), Hizmetler, Mesleki Eğitim, Araştırma ve benzeri konularda hizmet veren katılımcılarımızla buluşabilirsiniz.    

Ziyaretçi Profili
Kurum Dışı Boyama Desteği (Fason Boyama), Otomotiv Endüstrisi ve Tedarikçileri, Ticari Araçlar, Demiryolu, Gemi ve Tersaneler, Havacılık Endüstrisi, Makine Üreticileri, Metal ve Metal Sac İşlemleri, Plastik İşlemleri, Ev Aletleri, Mobilya (Ahşap ve Metal), Spor Ürünleri, Metal ve Cam Cephe Konstrüksiyonu, Pencere İmalatı, Elektronik Endüstrisi, Isıtma ve Soğutma Endüstrisi, Ambalaj Sanayi, Radyatör Üreticileri, Köprüler, Boru Hatları ve Güç Kaynağı Hatları ve çok daha fazlası PaintExpo Eurasia Fuar’ında ziyaretçi olarak bulunacaklardır.         

İstanbul Fuar Merkezi
İstanbul’u dünya fuarcılığının başkenti yapma amacıyla yola çıkan ve İDTM tarafından işletilen Türkiye’nin en büyük fuar alanlarına sahip İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’de her yıl ortalama 100 fuar yapılmaktadır.
Fuar Merkezine ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri ile bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.