Ana Sayfa | PaintExpo Eurasia Istanbul 2023

Avrasya’nın önde gelen Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Fuarı PaintExpo Eurasia ve Yüzey İşlem Teknolojileri Fuarı Surtech Eurasia,  güçlerini birleştirerek endüstriyel kaplama teknolojileri ve yüzey işlemleri sektöründe güçlü bir sinerji yaratıyor.

 

Avrasya’nın Lider Kaplama Teknolojileri Fuarı olan 7. Uluslararası Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Fuarı “PaintExpo Eurasia” 04-06 Ekim 2023 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecektir. Endüstriyel kaplama teknolojileri ağırlıklı olarak otomotiv ve alt endüstrisinde, trenlerde, gemi yapımı ve tersanelerde, havacılık endüstrisinde, makine imalatı endüstrisinde, metal ve levha işleme endüstrilerinde, beyaz eşya, mobilya, plastik işleme, spor ve eğlence, metal ve cam cephe üretiminde, kapı ve pencere imalatında, elektronik endüstrisinde, ısıtma ve soğutma ekipmanları imalatı ve ambalajlama endüstrisinde kullanılmaktadır.

 

Ulusal ve uluslararası bir çok katılımcı ve ziyaretçinin katılacağı fuarımızda bağlantılarınızı arttırmak, yenilikleri keşfetmek ve düzenlenecek olan konferanslarla sektörel birikiminizi güçlendirmek adına harika fırsatlar bulunmaktadır.

 

40 Farklı Ülkeden Ziyaretçinin Yoğun İlgisi

 

Endüstriyel kaplamanın lideri, 20’si yabancı 47 katılımcının yer aldığı PAINTEXPO EURASIA 2021 fuarı ve eş zamanlı yapılan yüzey işlem ve galvaniz sektörünün bölgesel liderlerinin buluştuğu, 15’i yabancı 37 katılımcının boy gösterdiği SURTECH EURASIA 2021 fuarları büyük ilgi gördü. Toplam 13 farklı ülkeden 584’ü yabancı 4 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarlar, bölgenin ve sektörün nabzını tuttu.

 

PaintExpo Eurasia’da yerinizi almayı unutmayın!

 

Siz de Uluslararası Endüstriyel Kaplama Teknolojileri sektörünün bu büyük buluşmasının bir parçası olmak ve yerli ve yabancı sektör lideri firmalar arasında yer alarak rekabetin gerisinde kalmamak istiyorsanız, Uluslararası Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Fuarı PaintExpo Eurasia ve Yüzey İşlem Teknolojileri Fuarı Surtech Eurasia 2023 için yerinizi şimdiden ayırtın!